Player Zone Tennis Academy

JEDAN TIM. MI ŽIVIMO TENIS.

Postojimo da stvaramo i treniramo igrače svetske klase.

Mi smo profesionalni tim iz Beograda u Srbji

Player Zone Tennis Academy

Postojimo da bismo trenirali i stvarali tenisere svetskog ranga. To je naša strast i naš posao.

Player Zone Teniska Akademija (PZTA) osnovana je 2017. godine iz strasti prema takmičarskom tenisu. Svaki član našeg trenerskog tima, između ostalog, sarađivao je i sa visoko rangiranim ATP i WTA igračima. Naše igrače podržavamo u svim fazama njihovog profesionalnog razvoja, fokusirajući se na obostrano postavljene ciljeve. Naš trenerski tim svakodnevno se sastaje kako bi razgovarao o razvoju svakog pojedinca, uzimajući u obzir njihove osobenosti, i kao igrača, i kao ličnosti. Čitav tim stručnih lica usredsređen je na delovanje u pravcu postizanja pažljivo odabranih ciljeva što podrazumeva, ne samo kvalitetne treninge, nego i apsolutno osmišljeno vođenje i podršku igračima u njihovim naporima da ostvare svoj puni igrački, psihički i fizički potencijal.

Verujemo da usredsređenost na naše igrače istovremeno pruža priliku da budemo i potpuno posvećeni i znatno efikasniji u razvoju njihove igre, što je i razlog sveobuhvatnog rada na konceptu personalizovanog treniranja prilagođenog njihovim potrebama u svakom datom trenutku.

ZAŠTO IZABRATI Player Zone Tennis Academy – PZTA?

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu kao profesionalnih igrača, veoma smo dobro upoznati sa činjenicom da, nakon odluke da počnu da igraju na profesionalnom nivou, igrači nailaze na čitav niz problema, zbog čega u našem radu poseban akcenat stavljamo na rešavanje upravo ona tri sa kojima smo procenili da se najčešće susreću:

1. Pronalaženje pravog trenera

Budući da je naš tim sastavljen od većeg broja profesionalnih trenera, uvek smo u mogućnosti da svakog igrača povežemo upravo sa onim trenerom čije znanje i metode prenošenja istog, odgovaraju njegovim trenutnim potrebama i zahtevima, a uz podrazumevani nadzor, savete i sugestije ostalih članova trenerskog tima.

2. Organizovanje kvalitetnoh sparing mečeva

Imajući na umu da je ovo segment u kome napredni juniori ali i profesionalni igrači nailaze na najviše poteškoća, PZTA tim formira grupe igrača visokih kvaliteta, obezbeđujući svakom igraču u okviru grupe, dovoljan broj sparing mečeva tokom cele godine, kako bi on u potpunosti bio spreman za predstojeća takmičenja. Povrh toga, u mogućnosti smo da, po potrebi, obezbedimo čitav tim profesionalnih sparing partnera bilo da je igraču nepohodan specifičan sparing, vežbanje taktičkih poena ili unapređenje bilo kog posebnog aspekta igre.

3. Putovanje sa trenerom

Članovi trenerskog tima PZTA, pored unapred osmišljene organizacije treninga, takođe, brižljivo prate napredovanje svakog igrača, analiziraju protivnike na predstojećim mečevima kao i odigrane mečeve, a sve s’ ciljem kako bi se unapredila igra i igračima omogućilo da postignu maksimalan uspeh u skladu sa njihovim potencijalima. Treneri PZTA putuju sa svojim igračima na većinu njihovih turnira. Praksa nam je da formiramo grupe igrača koje putuju, treniraju i borave na turnirima zajedno sa jednim ili više trenera što se, na osnovu iskustva, više puta potvrdilo kao ubedljivo najefikasnija i najpovoljnija varijanta.

TRI GLAVNA ASPEKTA RAZVOJA SVAKOG IGRAČA NA KOJE SE TIM PZTA NAROČITO FOKUSIRA:

TENIS

• Na terenu – taktičke i tehničke vežbe, teniska izdržljivost i sparing mečevi
• Van terena – taktičko planiranje, video analiza i analiza mečeva

KONDICIJA

• Zdravstveni prehab – sprečavanje povreda i održavanje dobrog držanja i simetrije tela
• Poboljšanje atletičnosti – pokušaj da se napravi uravnotežen, brz, okretan i fleksibilan
• igrač
• Rehabilitacija – u slučaju retke povrede, potpuni vođeni oporavak od prvog dana do
• povratka na teren

MENTALNI

• Područja koja direktno pomažu u poboljšanju mentalne čvrstine na terenu
• Provena, izgradnja poverenja, suočavanje sa pritiskom, vizualizacija, trening
• koncentracije, trening kontrole, pažnje i rutine, analiza situacije

U svakodnevnom radu, koristimo mobilnu aplikaciju ACES TENNIS MANAGEMENT kako za izradu plana treninga, tako i za kontinuirano praćenje napretka igrača, predviđanje budućih aktivnosti, evidentiranje mečeva i njihovu detaljnu analizu.

Aplikacija je dostupna i za igrače i za roditelje, čime je roditeljima omogućeno da čak i iz svojih domova, u svakom trenutku imaju uvid u celokupan rad kao i napredovanje njihovog deteta.

PROFESIONALNE I PERSONALNE VELIČINE

Rad sa profesionalcima 100%
Rad sa juniorima 100%
Rad sa decom 100%
Rad sa rekreativcima 90%
Player Zone Tennis Academy igrac
Vođstvo 100%
Komunikacija 100%
Timski rad 100%
Vožnja 80%

MI SMO TIM NA I VAN TERENA

0
LOKACIJA
0
IGRAČA
0
TRENERA
0
GODINA POSTOJANJA